avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

care e procedeul de executare in momentul in care nu mai platesti ratele la banca pentru un credit pentru care s-a girat cu un imobil?cand incepe executarea,cum se stabileste licitatia si cand se face ordinul de evacuare,in momentul in care s-a stabilit licitatia sau in momentul in care s-a vandut imobilul respectiv de banca?care este termenul de avacuare?
Procedura este foarte greoaie si dureaza ani .Veti primi mai intai somatie de plata , apoi se va scoate ap.la licitatie.Dupa vanzarea la licitatie se va proceda la aciune in evacuarte care nu poate fi facuta decat cu executorul judecatoresc . E bine sa nu ajungeti in aceasta situatie . Veti plati si cheltuielile de judecata si de executare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita casa personala balteanu valentin balteanu valentin In anul 2007 am facut un imprumut in valoare de 124.000 euro, pentru nevoi personale, girat cu casa proprietate personala. Pana in anul 2010 am platit ratele ... (vezi toată discuția)
Neachitare rate la banca pentru credit apartament. andreimaxiniuc andreimaxiniuc Buna ziua.In urma cu 5 ani am cumparat un apartamant cu un credit luat de la Banca.Ratele au crescut abuziv si am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati.De ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ! Caludiu Caludiu Am un credit bancar cu ipoteca.Am intrat in imposibilitate de plata a ratelor ,iar banca mi-a vandut contractul unei firme de recuperare.Acestia m-au ... (vezi toată discuția)