avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cautarea adevarului...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cautarea adevarului...

In ce conditii se acorda pedeapsa cu suspendare sub supraveghere judiciara.....De ce trebuie sa tina cont un judecator pentru a acorda o asemenea decizie....
Va multumesc pentru raspus iar daca acesta nu a fost complet, imi cer scuze. S-a acordat scaderea pedepsei cu inchisoarea de la 7 ani la trei cu suspendare pentru urmatoarele infractiuni:talharie(211 C.p.) 4x 189 al.2 C.p, 20-211 alin 2 lit.b C pen. 2x192 alin 2 C.pen. 192 alin 1 C.pen, art. 208-209 al.1 lit g si 1 si alin 2 lit. b C.pen, art 208 al.1 C.pen., art 193 C. pen.
Se poate spune ca ati avut mare noroc.
Norocul despre care amintiti nu este al meu, este al unei persoane certate rau cu legea, persoana al carui cazier este mai greu decat sf. evanghelie, persoana care simte nevoia imperioasa de a face rau, dorinta de a provoca durere il mentine in viata, asa cum organele statului( politie, parchet, tribunal) il doresc in libertate. In timpul judecatii cu mine, a batut doua persoane, tatal persoanei cu handicap, batranul a facut infarct si a murit vazand cum este protejat acest infractor. La insistenta mea de a i se cere cazierul, a adus unul in alb pentru angajare dar nu a vazut nimeni ridicolul situatiei...in rechizitoriu se mentioneaza ca....are antecedente penale.Se lauda in dreapta si stanga ca, norocul despre care mentionati l-a costat 700 milioane.Multumesc.
Coruptia si strambatatea in justitia romaneasca este exact ceea ce semnalam si eu in mesajele "off topic", sterse de moderatori.
Motiv pentru care "institutia" (democratizata) e "pazita" (de jandarmerie). Le e frica de ceea ce ii asteapta? :duh:
Normal.

P.S. Interesul avocatilor este sa mentina iluzia si speranta in "sistem". Altfel cine i-ar mai angaja? :)
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2011
ContSters184021, utilizator
Daca tot ati mentionat numele si atributiile avocatilor, permite-ti-mi sa adaug cateva randuri. La apel am angajat un avocat care nu a scos doua cuvinte pe parcursul a sase luni de proces, nu i s-a permis de d-na judecatoare dar avea permisiunea de a comunica cifrat dupa fiecare sedinta, ii facea cu ochiul " ramane asa cum am stabilit". Dupa recurs, pe d-na judecatoare o reclam la CSM iar pe avocata care a avut tupeul sa imi ceara sa o angajez pentru recurs, ii cer banii innapoi.

Alte discuții în legătură

Executare,suspendare,supraveghere pici80 pici80 care este pedeapsa maxima cand se poate cere ca modalitatea de executare sa fie cu suspendare conditionata?? si pentru suspendare conditionata sub ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)
Imi poate raspunde cineva!!!!???? ce sa inteleg ? multumesc ioanax ioanax Caseaza in parte ambele hotarari, inlatura art. 86 cod penal indice 1 si 5, art 71 alineatul 5 Caseaza in parte ambele hotarari, inlatura art. 86 cod penal ... (vezi toată discuția)