avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revisal

Am si eu o problema cu revisalul. Calculatorul pe care este revisalul a fost virusat, si in urma devirusarii, programul nu se mai deschide. Exista, insa baza de date acces, dar nu ma descurc la preluare pentru ca apare ca nu este instalata versiunea 1.0.0. Cum pot proceda in situatia de fata? Refac revisalul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 13 Iunie 2011
Cautati versiunea REVISAL 1.0.0 si instalati-o ... chiar aici pe forum s-a discutat despre aceasta versiune si era postat un link de unde se putea copia ... uitati link-ul

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)
Revisal = registrul de evidenta al salariatilor Monica H. Monica H. Buna ziua tuturor, Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 sonya33 sonya33 buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare va rog ajutati-ma. multam fine (vezi toată discuția)