avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Modificare act constitutiv?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Modificare act constitutiv?

Buna seara

Vreau sa autorizez si codul caen 6190 - Alte activitati de telecomunicatii nu il am in actul constitutiv. Oare trebuie refacut actul constitutiv ? Cat trebuie sa mai platesc ca sa il autorizez si pe acesta? pe celelalte le am in actul constitutiv.
Care este procedura?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:39, 14 Iunie 2011
Aveti nevoie de o hotarare AGA/decizia asociatului unic, contor de cuvinte, act constitutiv, declaratia model 3 si cerere tip.

Taxele sunt in jur de 350-400 lei, fara onorariu avocat.
Buna seara .
Luati legatura cu cei de la registrul comertului din judetul dvs.,pentru clarificarea mai competenta si mai exacta a problemei cu taxele .
Ca documente,orientativ , in primul rand cred ca va trebuie un proces verbal cu hotararea AGA in acest sens, dupa aceea act aditional cu cerere de mentiuni, publicare, s.a.
In orice caz, cred ca va veti ,,usura "de cateva milioane de lei , bani vechi .
Succes !
Marius Bote .
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
Marius Bote, Practician in insolventa
Am inteles, multumesc. Ca student, nu am nicio reducere/scutire pentru aceste modificari?
Nicio reducere din pacate. Daca reusiti sa va redactati hotararea si actul constitutiv actualizat, deja faceti o economie de aproximativ 200 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen taie taie Buna ziua, As vrea sa stiu cat ma costa taxele la Registrul Comertului pentru a adauga 3 coduri caen(activitate secundara). Multumesc (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)