avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am cazier?

salut.in 2006 am furat un telefon si am fost prins de politie.am primit o amenda penala pe care am platit-o si acum vreau s stiu dak acceasta fata a mea ma va afecta cu ceva in viitor.apare cumva in cazier acest lucru?adik dak merg s m angajez si mi se cere cazierul o s apara acest lucru?puteti s mi dati si mie cateva informatii?
P.S. in acel moment aveam doar 16 ani...conteaza k eram minor?
Cel mai recent răspuns: cosmin2ss , utilizator 12:41, 19 Noiembrie 2008
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, de fapt cu o lamurire. In 2002, fiind MINOR, am facut o fapta odioasa - tentativa de omor, ce a rezultat cu 7 ani inchisoare. Pedeapsa am terminat-o mult mai devreme, fiindca intre timp mi-a venit mintea la cap. Acum nu stiu exact ce sa cred. Imi doresc atat de mult sa imi continui viata in conditii umane. Asta inseamna sa am un job pe masura abilitatilor si cunostintelor mele, dar pentru asta se cer cazier penal. INtrebarea mea este... Chiar daca am facut ceva ffffffffff grav, dar eram minor, cum se prezinta cazierul meu? Mii de mulmumiri.
N-aveti cazier. Faceti cerere pentru eliberare cazier si o sa vedeti.
Va multumesc mult de tot. S-ar putea ca lamurirea dvs. sa schimbe considerabil cursul vietii mele. Voi putea fi si eu OM. Sa va dea Dumnezeu sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la cazier ioanatudor5 ioanatudor5 In urma cu 1 an un var a fost prins intr-un magazin sportiv furind.Arecunoscut fapta a fost dus la politie unde a dat o declaratie dupa care la aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)
ce mentiune apare in cazier dupa condamnare? daia ileana daia ileana Am un prieten care are o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului pe drumurile publice de patru luni , si doi ani perioada de ... (vezi toată discuția)
Condamnare art 181 alin 1 cp popem popem Buna ziua Fiul meu a fost condamnat la doua luni inchisoare in baza art 181 alin 1 cp , cu aplicarea ... (vezi toată discuția)