avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea in grad a functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea in grad a functionarilor publici

buna ziua,
am un caz privind promovare din gradul principal treapta 1 in grad superior treapta 3 - functionarul public este in situatia de a nu putea promova ( de 3 ani) pentru ca nu au aparut Normele privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici care se aproba prin H.G.;
va rugam a ne preciza daca stie cineva ceva in acest caz - daca in acest an se poate face promovarea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 23 Iulie 2008
Concursul sau examenul pentru promovare se organizează în limita funcţiilor publice vacante rezervate în scopul promovării prin planul de ocupare a funcţiilor publice sau pentru funcţiile publice care devin vacante în cursul anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta functionar public functionar public In momentul in care un functionar public indeplineste conditia de vechime pt. avansare(sau promovare), institutia este sau nu obligata sa-l avanseze? Motivatia ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici FLORIANMATEI FLORIANMATEI Care sunt procedurile de promovarea a functionarilor publici, din functia de consilier grad profesional principal treapta 1 de salarizare, in consilier grad ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)