avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract parcare

buna ziua !

am solicitat un loc de parcare contra cost la Administratia Publica printr-o cerere ,au venit au marcat si ar fi trebuit sa merg sa semnez un contract in 5 zile nu m-am mai dus deoarece nu mai aveam nevoie de parcare personaliz deoarece masina a plecat din localitate si vine ocazional contract intocmit pe data de 07.07.2010 si primesc recomandata acum in 14.06.2011 sa merg la ei , acolo surpriza , m-a bagat in baza lor de date cu acel contract intocmit de ei si semnat doar de ei si scoate chitantier sa ma incaseze pe un an, plus majorari , e corect asa ceva ......numai la noi in Romania cred ?

astept un raspuns , pentru care va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: maritica balan , utilizator 15:54, 14 Iunie 2011
Era totusi frumos sa anuntati ca nu mai sunteti interesata de acel loc.
da stiu ca era frumos am gresit si eu dar ei .... daca au vazut ca nu m-am prezentat la semnare contract e frumos sa ma incaseze acum pe un an plus maj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare de utilitate publica ashall77 ashall77 Buna ziua, Vreau sa va cer ajutorul intr-o dilema ce nu-mi da pace. Blocul unde locuiesc are o parcare in fata administrata de Administratia Strazilor, ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pv amenda parcare VirgilMarin VirgilMarin Buna ziua, Am parcat intr-o seara undeva printre blocuri si am primit PV cu amenda, pentru ca era locul cumparat. Acum jumatate de an. In PV erau: - ... (vezi toată discuția)
Chitantiere obligatorii pentru asociatiile de proprietari liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Sunt administrator/ contabil/casier la o asociatie de proprietari. Chitantele emise trebuie sa cuprinda in mod ... (vezi toată discuția)