buna tuturor.Problema mea e urmatoarea:am avut un imprumut la x. in valoare de 30 ron,trebuia sa achit lunar dobanda,nu am mai achitat de mult timp,x
a vandut cardul firmei [editat] .Am vb cu un consultant de acolo si mi-a impus ca pana in data de 22 luna aceasta sa achit 15 ron.problema e ca nu am de unde ,o sa depun o suma dar nu atat.Ce pot sa imi faca?
noi ti.am spus parerea... nu mai crede prostia cu buletinul, ai semnat 100% pentru cardul ala de cumparaturi si ai dus si adeverinta de salariat.... tu crezi ca aia ii dadeau un card cu 1 leu fara sa fie siguri ca iti pot lua inapoi macar 10 lei.
Daca zici ca alti nu platesc, nu plati nici tu... daca ajunge unu din aia pe care ii cunosti in executare sa vezi cum va platiti toti datoriile instantaneu....
cei care spun ca nu platesc si nu au patit nimic, viseaza, timp de 3 ani, cat este termenul de prescriptie (maindoiesc ca la sume atat de mici s-ar solicita in instanta o repunere in termen), acele persoane vor fi urmarite, deci dumneavoastra cand va veti intoarce la serviciu va veti trezi cu o poprire pe 1/3 din venit cf legii. ca sa scapati de neplacerile cauzate de executare precum si de cresterea substantiala a sumei datorate, va sfatuiesc sa mergeti la compania de recuperari creante unde sa solicitati reesalonarea datoriei pe o anumita perioada de timp