avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GASIREA UNUI CERTIFICAT DE DECES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GASIREA UNUI CERTIFICAT DE DECES

Strabunicul meu a decedat in cel de al doilea razboi mondial, a fost declarat decedat pe front dar la autoritatile locale nu am gasit nici o adresa venita de la ministerul apararii de la acea vreme prin care sa rezulte faptul ca acesta ar fi decedat pe front,cu toate ca ultima adresa la care acesta domicilia era pe raza localitatii respective,
intrebarea mea este cum as putea face dovada decesului sau ptr ca aceasta mi sa cerut la un notariat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:00, 14 Iunie 2011
Ar trebui sa incercati la Primaria din localitatea unde s-a nascut strabunicul dvs.
incercati sa depuneti o cerere scrisa si la arhivele nationale si judetene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat deces! am o intrebare in legatura cu bunicul meu mort in ... Giukin Giukin Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu bunicul meu mort in al doilea razboi mondial. Nu stim locul si anul mortii, doar ca a fost luat in 1944 si trimis pe ... (vezi toată discuția)
Persoană îndreptățită Caeriana Caeriana Bună ziua! Vă rog, dacă îmi poate răspunde cineva, ce înseamnă a fi ”persoană îndreptățită” și cum se demonstrează această calitate? În ... (vezi toată discuția)
Certificat de (calitate de) moştenitor Lutic Lutic Certificat de (calitate de) moştenitor Am următoarea situaţie: Am descoperit la Arhivele Naţionale că un străbunic avea pe numele lui un deren de care ... (vezi toată discuția)