avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat nastere - pentru duplicat trebuie sa merg ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat nastere - pentru duplicat trebuie sa merg in orasul natal?

buna ziua locuiesc in bucuresti adresa de buletin tot in buc dar sunt nascut in caracal as putea lua un duplicat de la primaria sctorului unde locuiesc sau trbuie sa merg in orasul natal multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 10:59, 16 Iunie 2011
Nu, cererea de eliberare a duplicatului o puteti depune la SPCLEP de la locul de domiciliu.

Cum a spus si colega, depuneti o cerere la evidenta populatiei a sectorului unde locuiti in care va indicati locul nasterii si data si o sa platiti 100 lei.
@honeyaurelia
Sa speram ca nu il amendeaza si plateste doar taxa de 10 lei, cat costa eliberarea in regim normal (30 de zile) :sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)
Pierdut certificat de nastere, schimbare ci dupa casatorie Coco25 Coco25 Buna seara! M-am casatorit de curand si am vrut sa imi schimb CI. Insa cand sa caut Certificatul de nastere, nu mai e. Posibilitatea ca eu sa-l fi pierdut e ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)