avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... contract de munca-perioada nedeterminata- sursa ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

contract de munca-perioada nedeterminata- sursa fonduri europene

buna ziua !ar pute spune si mie cineva ce fel de contract pot incheia cu angajatii ,ca sa ii platesc doar pentru cat muncesc!momentan le ofer un salariu fix printr-un contract individual de munca pe perioada nedeterminata. deci doresc un contract in care sa la ofer doar pentru cat muncesc deoarece acesti avand un salariu fix nu isi fac traba. va multumesc si astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: MARIA MAGDALENA HISUM , Consultant credite si finantari 16:45, 5 Iulie 2011
Solutia e sa schimbati oamenii nu modul de salarizare. Si atentie ca aveti acolo un buget prevazut pentru salarizare si un tip de relatie pe care ati spus de la inceput ca-l veti avea cu salariatii, adica contractul individual de munca pe perioada nedeterminata, cu un anumit venit salarial.
o solutie ar fi sa lucrati cu contract de colaborare. Respectiv trebuie sa va convingeti angajatii sa isi faca PFA si faceti contract cu ei. Dar cum spunea si George, problema nu este modul de salarizare ci oamenii. Eu personal nu as lucra cu solutia pe care ti-am propus-o dar poate ei vor fi de acord.
Visarex a scris:

o solutie ar fi sa lucrati cu contract de colaborare. Respectiv trebuie sa va convingeti angajatii sa isi faca PFA si faceti contract cu ei.

Aceasta nu este o solutie buna, pentru ca foarte usor ANAF poate reincadra activitatea ca fiind "dependenta" si se vor taxa la fel ca si salariile.

Forma de plata care este direct legata de rezultatele muncii prestate imbraca forma unui contract de comision sau de mandat. Dar se aplica in acel domeniu economic unde activitatea este de asa natura incat sa permita un astfel de contract: vanzari directe, reprezentare pe teren, etc.

Partea cu plata din fonduri europene din intrebarea originala n-am inteles-o. Daca e cumva vorba de un proiect prin POSDRU, mutati-va gandul de la alta forma de plata decat contractul de munca. Nu aveti cum.
Depinde cum a fost fundamentata plata in cadrul bugetului propus. Daca s-a stipulat la capitolul "onorarii", atunci nu trebuie incheiat contract de munca, poate fi incheiata o conventie civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim ContSters126274 ContSters126274 In cazul in care se incheie un contract individual de munca cu un salariu minim pe economie dar in mana salariatul primeste mai mult cum se acopera in ... (vezi toată discuția)
Forma de angajare pentru agenti de vanzari part time Conrad Conrad Buna tuturor, Intrebarea mea ar fi ce modalitate de angajare exista inc azul in care as dori sa angajez cativa agenti de vanzari care sa vanda unele produse, ... (vezi toată discuția)
Plata salariat pentru timp efectiv lucrat ralucagogiltan ralucagogiltan care este modalitatea in care un angajator poate incheia salariatilor contracte individuale de munca prin care acestia sa fie salarizati in functie de timpul ... (vezi toată discuția)