avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... modificari regulament vamal?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

modificari regulament vamal?

stiu ca anul trecut cantitatea maxima de tigari admisa la introducere in tara era de 200 de tigari (1 cartus)/pers.
as dori sa stiu daca au intervenit modificari ale acestei reglementari, pentru ca din codul vamal n-am inteles nimic, vorbindu-se acolo de 40 de tigari si alte categorii de produse de tutun.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 09:35, 17 Iunie 2011
ART. 2
(1) În înţelesul prezentei ordonanţe de urgenţă cantităţi destinate uzului personal reprezintă cantităţile care sunt destinate folosirii la un nivel rezonabil pentru consumul individual, familial ori pentru cadouri, fără a fi utilizate în scopul revânzării.
(2) Pentru produsele din tutun, băuturile distilate, rachiuri, lichioruri şi alte băuturi spirtoase, bere, vinuri, vermuturi şi alte băuturi fermentate, cantităţile destinate uzului personal pentru o persoană într-un interval de 24 de ore sunt limitate la:
a) ţigarete - două pachete ţigarete/călător/zi;
b) ţigări (cu o greutate maximă de 3 grame/bucată) - 100 de bucăţi;
c) ţigări de foi - 20 de bucăţi;
d) tutun de fumat - 250 grame;
e) băuturi spirtoase - 1 litru;
f) produse intermediare - 2 litri;
g) vinuri sau băuturi fermentate - 20 litri;
h) bere - 25 litri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea este valabila? cod vamal oltul oltul se constituie infractiune l) deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor ... (vezi toată discuția)
Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. l din cod fiscal bt02hac bt02hac buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)