Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

Adrian Tudor, Consultant asigurari
 Adrian Tudor, Consultant asigurari 	
			~ final discuție ~
 dodopan	                   

Buna ziua,
Va aduc la cunostinta intamplarea mea cu Omniasig:
-in urma constatarii de la service + constatarea inspectorului Omniasig venit la fata ... (vezi toată discuția)
	                    dodopan	                   

Buna ziua,
Va aduc la cunostinta intamplarea mea cu Omniasig:
-in urma constatarii de la service + constatarea inspectorului Omniasig venit la fata ... (vezi toată discuția)

anamariacelik	                   

intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)
	                    anamariacelik	                   

intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)

venternicoleta	                   

M-am rasturnat cu masina iar in momentul producerii evenimentului rutier aveam ITP expirat. Ma despagubeste CASCO in aceste conditii? (vezi toată discuția)
	                    venternicoleta	                   

M-am rasturnat cu masina iar in momentul producerii evenimentului rutier aveam ITP expirat. Ma despagubeste CASCO in aceste conditii? (vezi toată discuția)