avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Societate comerciala

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca la o societate cu raspundere limitata, unde sunt 3 actionari, 2 sunt administratori cu 35% fiecare si al treilea este doar actionar cu 30%, este posibil ca unul dintre administratori sa deschida un cont bancar pe societate fara ca celalalt administrator sa stie? Va multtumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:23, 17 Iunie 2011
Parerea mea este ca nu se poate. Cel putin asa inteleg din art. 198 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, As vrea sa stiu daca un SRL cu asociat unic care este si administrator poate fi si salariat. Parerile sunt impartite, dar as vrea o baza ... (vezi toată discuția)
Procura intre administratori? Imparatul Imparatul 2 asociati la o firma pe actiuni, spanioli. Firma a fost infiintata in romania, cu sediul aici, cei doi asociati fiind din Spania. In actul constitutiv ei sunt ... (vezi toată discuția)
Licitatie pt vanzare parti sociale? alina_vi alina_vi Un SRL organizeaza licitatie pt vanzarea unor parti sociale ale unui asociat, intrucat celalalt asociat nu a vrut sa cumpere partile sociale. Este corect? Nu ... (vezi toată discuția)