Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful.
Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate si psihologului.
Multumesc!
Eu cred ca - i tipa din basic Instinct , da ' nu recunoaste ...:D
XUSER Eu ma gandeam daca prin soft se poate falsifica rezultatul , Adica daca expertul poate ridica sau cobori acele linii sau dungi, cum draq le zice... de pe diagrama
Maria intrebarile au fost oarecum ambigue sau au fost foarte clare si totusi ai "mintit" Si la cate dintre intrebarile relevante ai picat? ca si asta poate conteaza
Pai daca prin declaratia de consintamant , pe langa faptul daca sunt de acord cu poligraful, era trecut si daca sunt de acord cu inregistrarile video si audio,cred si sper ca s-au facut.
Intrebarile erau foarte clare si simple.
Chiar nu am mintit.
Raportul e general scris, la intrebarile relevante a prezentat comportament simulat si atat.
Desi era 3 relevante si 5 ne.
Nu se specifica pe fiecare.:sorry:
Test poligraf
caradis
Buna ziua. Am avut o plangere la politie de inselaciune care acum s-a transformat in abuz de incredere. In opinia mea nu este nici una nici alta . O ruda mi-a ... (vezi toată discuția)
Poligraf
ragaliemariana
Va rog ajtati-ma cu o litera de LEGE.
La CA a fost admis testarea poligraf, am primit raportul nrgativ dar insotir de o singura diagrama( in loc de 3 ca au ... (vezi toată discuția)