avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietar la 17 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietar la 17 ani

buna ziua. am si eu o intrebare. am 40 ani sunt casatorita si am 2 baieti 17 si 3 ani jumate. as dori sa vand ce avem acum si partea mea sa o cedez copilului mare sa fie unic propietar dar are doar 17 ani.in cealalta jumatate ar fi propietar un frate care are varsta de 44 ani dar are o boala psihica
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2011
femeie40, utilizator
Cel mai recent răspuns: femeie40 , utilizator 22:02, 19 Iunie 2011
multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire proprietate ebogdan2014 ebogdan2014 Bună ziua. Părinții mei au dobândit în timpul căsătoriei lor un apartament. Eu mai am un frate. La un moment dat ei au divorțat, și nu au făcut ... (vezi toată discuția)
Proprietate teren dolinay dolinay Buna ziua. Mama are un teren pe care a fost eliberat o autorizatie de construire. Constructia am efectuat noi, eu si sotul meu, astfel ne am inteles sa facem o ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj? diana_vl diana_vl Buna ziua.Intre parintii mei exista posibilitatea aparitiei divortului(partea masculina-dictator cu fam).Ei au cumparat in rate un ap.cu 3 camere,intrand in ... (vezi toată discuția)