avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema ; Sotia mea este din Republica Moldova si nu a lucrat in Romania deloc insa din luna septembrie 2010, plateste asigurari de sanatate (doar atat ....nu si la asigurari sociale ). Ea trebuie sa nasca in luna octombrie 2011si nu stim daca indeplineste conditiile pt. a primi indemnizatia de crestere a copilului. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 19 Iunie 2011
Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC, trebuie in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa aibe realizate timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc ceangau vasile ceangau vasile sotul meu are 9 luni de cand este angajat.poate beneficia de concediu crestera copilului? (vezi toată discuția)
Indemnizație Beniamim Beniamim Bună seara! Soția mea lucrează din data de 2 septembrie 2019 și este singurul loc al ei de muncă din ultimii doi ani. Dacă ar rămâne însărcinată, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Madalina 92 Madalina 92 Contractul meu de munca a inceput la 15 septembrie 2015 si sa incheiat la 31 august 2016,a reinceput la 15 septembrie 2016 si se incheie la 31 august 2017. ... (vezi toată discuția)