avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonurile imi sunt platite integral daca au renuntat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonurile imi sunt platite integral daca au renuntat la prezenta mea pana la expirarea contractului?

Buna ziua,
as vrea sa stiu daca am dreptul sa cer bonurile de masa integral pe luna aprilie daca societatea mi-a dat o notificare in care imi scrie ca renunta la prezenta mea la serviciu cu data de 14.04.2011 pana la expirarea contractului (25.04.2011).
Pana acum am reusit sa recuperez doar salariul pe luna aprilie,mai am de recuperat bonurile de masa si bonusurile din vanzari pe 4 luni,daca aceste bonuri si bonusuri nu sunt trecute in contract am sanse sa le recuperez?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu imi plateste drepturile salariale si bonusurile giulia82 giulia82 Buna ziua, am lucrat la o societate timp de 6 luni cu contract determinat ,cu o saptaman inainte sa imi expire contractul au venit la mine si mi-au dat o ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu ileanaB ileanaB Buna seara , Firma la care lucrez la angajare ( 2008 ) am semnat contractul individual de munca cu salariu brut de 1384.00 Ron + bonuri de masa si 21 zile ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara - incalcarea codului muncii VatafuF VatafuF Salut. Zilele trecute am incalcat Regulamentul Intern (fara intentie) al companiei unde lucrez, fapt ce a dus la intocmirea unui referat pentru cercetare ... (vezi toată discuția)