avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functia de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functia de baza

As dori sa stiu daca poate cineva sa ma ajute cu raspunsul la intrebarea: Functia de baza trebuie sa fie cu norma intreaga sau poate fi si cu timp partial?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 21:32, 25 Iulie 2008
Poate fi si cu timp partial.
Functia de baza este de fapt cea pe care o declari tu si la care platesti toate contributiile si da, poate fi aleasa ca functie de baza si una cu timp partial.
sa nu uitam ca numai la functia de baza beneficiem de deducere. daca avem doua servicii, declaram functia de baza - la care dam si cartea de munca- unde avem salariul cel mai mare, ca sa nu platim prea mult impozit.
"namiru" a raspuns scurt, concis, corect si legal. Bravo!
Multumesc tuturor pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Norma 2 ore cfgdr cfgdr Trebuie sa schimb la o angajata norma de la 8 ore pe zi la 2 ore pe zi. Norma de baza nu va mai fi la noi. Lucrez in Saga. Nu stiti (babeste intreb) ce ... (vezi toată discuția)
Deducere personala cim cu timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, Daca sunt salariati cu CIM cu timp partial (4 ore ), avand functiile de baza la aceste CIM-uri, beneficiaza de deduceri personale? Multumesc (vezi toată discuția)