avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... tematica examen notar 2011 avand in vedere intrarea in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

tematica examen notar 2011 avand in vedere intrarea in vigoare a NC Civil

Buna ziua. Fac parte din categoria juristilor cu peste 5 ani vechime si doresc sa sustin anul acesta examenul pentru un post de notar. Problema care ma framanta in acest moment se refera la tematica de examen. In luna martie a.c., pe site-ul UNNPR, s-au publicat atat tematica, cat si bibliografia pentru examen iar, daca va fi sa se intample dupa cum s-a intamplat pana acum, examenul va fi undeva prin luna noiembrie a.c. (exceptie anul trecut, cand nu s-a sustinut examenul decat pentru stagiari). Avand in vedere ca la 1 octombrie 2011 va intra in vigoare Noul Cod Civil, iar UNNPR - la sfarsitul tematicii din martie 2011 - informeaza ca actele normative noi care vor intra in vigoare pana la data examenului sunt incluse in mod obligatoriu in materia de examen, logic rezulta ca subiectele vor trebui tratate conform prevederilor NCC. Cum insa sunt foarte multe modificari si schimbari de temeiuri legale, voiam sa-i intreb pe cei care sunt in situatia mea ori au vreo idee, dupa parerea lor, care va fi totusi tematica de examen. Intrebarea e valabila si pentru judecatori si procurori. Va multumesc pentru orice informatie care m-ar putea lamuri in timp util.
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 13:31, 13 Septembrie 2011
esti sigur ca si anul acesta se scot locuri vacante notari, eu stiu din surse sigure ca nu se scot posturi nici in acest an
Am intrat in posesia subiectelor date la examenul din 10 septembrie 2011 tinut de Camera NP Bucuresti pentru notarii stagiari. Sunt 50 de intrebari tip grila. Daca intereseaza pe cineva, sa-mi spuna, sa le postez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen notariat 2012 AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER La Multi Ani! am rugamintea la cei mai informati de cat mine si care au informatii suplimentare fata de ce scrie pe site-ul UNNPR sa ne spuna ce subiecte au ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)
Admitere 2005 lory_c_m lory_c_m Care sunt conditiile de desfasurare ale admiterii la INM?
Care este bibliografia?
(vezi toată discuția)