articole care explică legislația aplicabilă companiilor și profesioniștilor
sinteze, zilnice, specializate pe domenii de activitate, trimise pe email, suplimente informative
avocatnet.ro fără să le fie afișată publicitate.
Stie cineva cum pot denunta o pesoana care imi foloseste ilegal o adresa / cont de yahoo, dandu-se drept eu? Mentionez ca mi-a spart parola si a modificat intrebarile / raspunsurile de siguranta. Conform termeni si conditii yahoo, adresa de e-mail este netransmisibila, insa, in urma crack-uirii acesteia, persoana respectiva o foloseste in numele meu. Cum pot denunta acest lucru? Mi-a creat destule probleme, contactandu-mi toate cunostintele, prietenii si prietenii prietenilor, trimitandu-le poze furate din arhiva personala!!! Va rog ajutati-ma!
,,Crack'' e altceva ! De fapt ti-a furat identitatea sau s-a substituit tie, e cam acelasi lucru !
E complicat acum...Scrii la Yahoo...cum faci dovada ca ,,tu esti tu'' si ,,el'' nu-i ,,tu'' sau invers...ametesc...
De ce te-ar crede pe tine si nu pe el ?! El trece toate testele, intrebarile de siguranta....tu ?!
Ti-a spart tot...a ajuns si la arhiva personala...
Cred ca e mai simplu sa-ti deschizi un cont nou si totodata sa apelezi la cineva priceput sa-ti faca un control al calculatorului, cine stie ce ,,programel'' ti-a instalat si stie tot ce misti !
Anunti si prietenii si...bafta !
Pentru un deget de ajutor....solicit si restul mainii ;) Pe ce adresa? as prefera un yahoo Romania, ca sa nu mai zic, ca...cel mai simplu ar fi un telefon de contact, o adresa normala.... Va multumesc!
Daca alegi varianta asta atunci adreseaza-te pe forumul softpedia sau romania-inedit.3xforum.ro, dar mai sunt o gramada in limba romana ! Sunt topicuri specializate pe fiecare forum, te descurci !