avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Blocare cont yahoo
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Blocare cont yahoo

Stie cineva cum pot denunta o pesoana care imi foloseste ilegal o adresa / cont de yahoo, dandu-se drept eu? Mentionez ca mi-a spart parola si a modificat intrebarile / raspunsurile de siguranta. Conform termeni si conditii yahoo, adresa de e-mail este netransmisibila, insa, in urma crack-uirii acesteia, persoana respectiva o foloseste in numele meu. Cum pot denunta acest lucru? Mi-a creat destule probleme, contactandu-mi toate cunostintele, prietenii si prietenii prietenilor, trimitandu-le poze furate din arhiva personala!!! Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: Georgian_007 , utilizator 10:44, 27 Septembrie 2011
Trimiteti un e-mail catre Yahoo in care sa explicati situatia.
,,Crack'' e altceva ! De fapt ti-a furat identitatea sau s-a substituit tie, e cam acelasi lucru !
E complicat acum...Scrii la Yahoo...cum faci dovada ca ,,tu esti tu'' si ,,el'' nu-i ,,tu'' sau invers...ametesc...
De ce te-ar crede pe tine si nu pe el ?! El trece toate testele, intrebarile de siguranta....tu ?!
Ti-a spart tot...a ajuns si la arhiva personala...
Cred ca e mai simplu sa-ti deschizi un cont nou si totodata sa apelezi la cineva priceput sa-ti faca un control al calculatorului, cine stie ce ,,programel'' ti-a instalat si stie tot ce misti !
Anunti si prietenii si...bafta !
Pentru un deget de ajutor....solicit si restul mainii ;) Pe ce adresa? as prefera un yahoo Romania, ca sa nu mai zic, ca...cel mai simplu ar fi un telefon de contact, o adresa normala.... Va multumesc!
Daca alegi varianta asta atunci adreseaza-te pe forumul softpedia sau romania-inedit.3xforum.ro, dar mai sunt o gramada in limba romana ! Sunt topicuri specializate pe fiecare forum, te descurci !
"Sword"...daca ma pricepeam...nu mai solicitam ajutor....ma crezi? Oricum, iti multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)