avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Taxa de poluare

Se poate recupera taxa de poluare la o masina cumparata in leasing?In cat timp pot primi banii inapoi?Care este metoda de recuperare?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 17:25, 20 Iunie 2011
Daca firma de leasing a achitat taxa respectiva si apoi a refacturat-o catre Dvs., o puteti recupera.
Aveti aici o discutie purtata in cursul zilei referitor la acelasi subiect.:
www.avocatnet.ro/content/for...
Andyx a scris:

Se poate recupera taxa de poluare la o masina cumparata in leasing?In cat timp pot primi banii inapoi?Care este metoda de recuperare?

avocatnet.ro a publicat un articol foarte interesant (referitor la aspectul practic al problemei) aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare ÞUCMEANU SIMONA MARIA ÞUCMEANU SIMONA MARIA va rog sa-mi raspundeti in legatura cu taxa de poluare ! deci : autoturism M1 , OPEL VIVARO capacitate cilindrica 1995 , CO2 : 224g/km , masa max.tehn.adm.a ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto M.M&P M.M&P Am cumparat o masina noua in 2010 de la Opel Victoria Brasov, platind-o integral (deci nu a fost in leasing). Taxa de poluare au platit-o ei pe firma, apoi ... (vezi toată discuția)