avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratii depuse on-line
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratii depuse on-line

Este obligatoriu ca din iulie 2011 declaratiile 300, 390, 394 sa fie depuse electronic ?
da,este. pt.asta aveti nevoie de un certificat digital calificat.mai multe informatii despre acesta gasiti aici.
[ link extern ] !/
Stie cineva daca au un alt regim societatile care sunt suspendate ?
( in ceea ce priveste transmiterea electonica a decl.)
Adica putem sa le depunem in continuare la ghiseu - caci mi se pare o mare tampenie sa am certif. digital pt. o societate care nu are activitate !!!


MULTUMESC !
incepand cu 01 iulie 2011,toate societatile,chiar si cele suspendate,au obligatia depunerii declaratiilor on-line. certificatul digital se poate obtine si de catre persoane fizice. solutia ar fi ca o singura persoana fizica,titular al certificatului calificat,sa depuna on-line declaratii pentru mai multe societati.
De la 01.07.2011 obligatoriu se transmite online numai D 112.
Societatile care au angajati -depun.
Societatile cu activitatea suspendata, dar care figureaza in vectorul fiscal cu salariati-depun si nu au regim derogatoriu.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital pentru firmele suspendate ionut c ionut c Buna seara! As dori sa-mi spuneti daca pentru o firma care are activitatea suspendata la cerere pe 3 ani este obligatoriu sa obtinem un certificat digital ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 lavi68 lavi68 Am inteles ca certificatul digital este obligatoriu de la 01 iulie doar pentru depunerea declaratiei 112, deci societatile care nu au salariati, respectiv cele ... (vezi toată discuția)
Certificat digital depunere declaratii zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Stie cineva cat costa toata procedura si intocmai un certificat digital pentru depunerea declaratiei on-line (e vorba de firma si de ... (vezi toată discuția)