avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract intre 2 societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract intre 2 societati

buna ziua,
am o intrebare : ce contract ar trebui incheiat intre 2 societati comerciale, X si Y, in care X e autorizata sa efectueze anumite lucrari si le va efectua in numele societatii Y ( care nu are momentan autorizatiile necesare ), dar societatea Y e cea care incheie contractele cu clientii ?
multumesc:)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:20, 21 Iunie 2011
Puteti incheia un contract de prestari servicii prin care societatea Y care e autorizata, presteaza servicii in domeniul lucrarilor civile cu materialele si tehnologia puse la dispozitie de societatea X, dar cu forta de munca a ei(adica a societatii Y). Venitul va consta intr-un comision pe care societatea Y il primeste.
Materialele si alte subansamble care urmeaza sa le foloseasca societatea Y, se afla la ea in custodie pana cand se aproba devizul si facturarea facuta de catre societatea Y si aprobata de societatea X.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere in participatiune sau srl Nemuriciu Nemuriciu Ce varianta este mai buna in cazul a 3 persoane fizice care s-au hotarat sa aiba un site si care ar dori sa vanda si publicitate. In momentuld e fata unul este ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune vuvuzela vuvuzela Ma adresez specialistilor in contabilitate pentru a ma ajuta in urmatoarea problema: Am doua intreprinderi individuale care au incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Ce forma de autorizare am nevoie pentru formatie muzicala? marianu20 marianu20 Buna ziua. Sunt seful unei formatii muzicale si as dori ce ar trebui sa fac pentru a intra in legalitate. As dori o forma de autorizare care sa fie ... (vezi toată discuția)