avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... smecherii la TVR sau ELECTRICA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

smecherii la TVR sau ELECTRICA

AM UN PUNCT DE LUCRU CU CONTOR PROPRIU DE LA ELECTRICA .CAND AM FACUT CONTRACT CU ELECTRICA PENTRU FURNIZAREA ENERGIEI MAU OBLIGAT SA PLATESC SI SERVICIILE DE TV SI RADIO.LE-AM SPUS CA NU AM NICI TV SI NICI RADIO LA PUNCTUL DE LUCRU.MI-AU SPUS SA FAC O CERERE CA NU ESTE LA PUNCTUL DE LUCRU NICI RADIO NICI TV,DUPA CARE CEI DE LA ELECTRICA MI-AU SPUS CA ORICUM EI TREBUIE SA FACTUREZE RADIO-TV CU SUMA DE 25LEI NU 80 LEI CAT ESTE TAXA LUNARA.PREZICEZ CA AM PLATIT SUMA DE 25LEI TIMP DE VREO TREI ANI.AM AFLAT CA CURTEA DE CONTURI SI JUSTITIE A ANULAT ACEASTA TAXA.M-AM DUS LA ELECTRICA SI LE-AM SPUS CA NU MAI PLATESC RADIO-TV SI SA NU-MI MAI FACTUREZE DECAT ENERGIA ELECTRICA.MI SA SPUS CA EI NU A PRIMIT NICI O INFORMARE DE LA TVR .IMI TRIMIT IN CONTINUOARE PE FACTURA RADIO-TV.EU CE SA FAC,SA LE MAI PLATESC RADIO TV???

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)