avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sef santier-studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sef santier-studii

Care sunt studiile minime ce trebuie sa le aiba o persoana pentru a putea ocupa functia de sef santier in constructii? Dar pentru functia de sef brigada complexa sau specializata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 12 August 2011
Sa inteleg ca nu am unde sa gasec ce studii trebuie sa ai sa ocupi o functie conform : GRUPELOR DE OCUPAŢII :(
Multumesc,
Referitor la cele doua functii de care va interesati nu cred ca o sa gasiti asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent fisa post sef echipa, daca se poate in domeniul constructiilor Eveline I Eveline I Am nevoie urgent de o fisa post pentru SEF ECHIPA , daca se poate in domeiul constructiilor, daca nu orice domeni , ptr o adaptare ulterioara. Adersa de e mail ... (vezi toată discuția)
Solicitare fise post MARIUS5 MARIUS5 as avea si eu nevoie de urmatoarele fise de post ( este vorba despre un studio tv): - director tehnic - regizor de emisie - operator prompter - editor ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)