avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Discriminare, atac la persoana sau cum poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Discriminare, atac la persoana sau cum poate fi catalogata ?

Buna seara, ma numesc Criatian Florescu, sunt din Targoviste si as dori sa imi explicati, sa ma lamuriti cu privire la un aspect. Am fost declarat indezirabil, pur si simplu mi s-a interzis accesul intr-o sala de fitness, de catre patronul acestei sali datorita faptului ca nu am salutat pe acest domn. Ma simt pur si simplu naucit, sunt socat psihic, jignit in cel mai inalt grad cu putinta...nu am cuvinte sa pot descrie starea pe care o am in momentul de fata. Ba din contra acest patron m-a vituperat, eu insa nu am replicat in vreun fel.Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu o explicatie in acest caz pentru ca eu sunt pur si simplu constenat, discriminat...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 13:48, 27 Iunie 2011
Si daca nu am fost convingator am sa va mai spun ceva: salutul nu reprezinta o obligatie legala. Este o problema ce vizeaza respectul si, uneori, poate un mijloc al celor mai slabi, lipsiti de putere, de a protesta contra unei nedreptati. Salutul de complezenta, in fapt prefacatoria, mi se pare mult mai condamnabil.
Credeti ca doar acesta este motivul-poate nu-l cunosc pe patron, poate nu l-am observat, poate eram antrenat in alta discutie, poate, poate....Trebuie sa intelegem ca faptul ca nu l-a primit pe d-l de mai sus reprezinta un client in minus deci un venit mai mic, poate si o publicitate negativa-dar dece sa vrea un patron , ca sa zic asa, un client in minus ? de prost, de fraier sau pt. un motiv intemeiat?Nu iau partea niciunuia dar lipsa de salut fata de oricine, inseamna o atitudine ireverentioasa-7 ani de acasa(ca in fond, respectivul sediu , local, apartinea "patronului respectiv".Dar ma intreb, este de ajuns ca pt.o lipsa de salut sa renunt la un client?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare imbracaminte vorbaretu vorbaretu Buna ziua Am dorit zilele trecute sa merg intr-un bar/club. Cand am ajuns la intrare si dau sa intru, ma opreste un bodyguard si imi spune ca nu poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Lnterzicere acces bar butterfly35 butterfly35 buna ziua sunt noua pe acest forum,va rog sa ma iertati daca nu postez unde trebuie. as vrea sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare-detin un ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizare sala de fitness in justitie Ilinca1958 Ilinca1958 Locatarii unei scari de bloc au obtinut suspendarea activitatii unei sali de fitness care functiona la parterul blocului fara autorizatie. Locatarii direct ... (vezi toată discuția)