avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune apartament

pot face succesiunea in legatura cu o garsoniera? sora mea a murit si trebuie sa fac succesiunea. ce trebuie sa fac? si cat ma costa?
Exact, sa mearga la un notar din circumscriptia domiciliului defunctei, onorariile sunt stabilite in functie de masa succesorala + daca au trecut mai mult de 2 ani de la deces, se plateste si impozit.
VA MULTUMESC, fac cinste
mai am o intrebare: pana se face succesiunea, poate fi locuita locuinta de o ruda?
Mostenitorul are dreptul de a locui acolo.Oricum tot va trebui sa plateasca intretinerea.
Doar la notar poate dezbate succesiunea intrucat este unicul mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Mostenire magic9pm magic9pm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu 2 intrebari. S. a fost casatorita cu D. , despartiti de peste 25 de ani dar nedivortati. A murit intai S. apoi D. S. a ... (vezi toată discuția)