avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

la ora 12:20 intratnd in magazinul cora am luat un cos de cumparaturi mam deplasat la raionul de electrocasnice unde am luat de pe raft un epilator brawn mam deplasat la raionul legume fructe unde imi si desfasor activitatea si lam pus in dulap la o vitrina unde prelucram fuctele cu gandul de al cumpara mam intreptat catre vestiare unde mam schimbat in hainele de munca urmand sa cobor jos.AM facut pontajul apoi am intrat in depozitul de legume fructe am luat o cutie goala si mam dus la vitrina unde pusesem produsul am luat produsul lam pus in cutie mascandul cu cutia ptr a nu vedea sefii mai mari riscam sa pierd locul de munca si am intrat iar in depozitul de legume fructe unde lam abandonat deoarece nu mai vroiam sal cumpar.a venit paza magazinului si mia spus unde este produsul ca daca nul scot ma da afara, produsul nu sa mai gasit. am fost chemat la politie mi sau luat amprente si mi sau facut poze . Ce mi se poate intampla atunci cand mi se face dosar penal in cazul unui furt calificat?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Vasi groza , utilizator 10:21, 11 Martie 2021
Avand in vedere faptul ca nu exista prejudiciu si in considerarea unui pericol social redus al faptei comise de dvs( furtul calificat este o infractiune cu pericol social ridicat , dupa cum si pedepsele prevazute de lege sunt destul de mari) , insa se tine cont si de circumstantele comiterii faptei, de persoana infractorului , de atitudinea acestuia inainte si dupa comiterea faptei si astfel , neavand antecedente penale, regretand fapta, avand o atitudine cuviincioasa in fata organelor de urmarire penala, ati putea scapa doar cu o amenda administrativa.
Da
Bună ziua. Am avut un furt dintr-un supermarket un suport de telefon în valoare de 45 RON.. Am fost la politie mi sau luat declarații, fără amprente... Mi sa spus ca se face dosar penal, miau luat nr de tel și au spus k o sa fiu contacta de o colega de a lor sa îmi spună ce sa rezolvat.. Cazierul lam avut curat pana acum... La ce sa ma aștept în continuare... Ei miau spus sa aștept tel, ca nu o sa fiu dat în judecata pt k este prejudiciul mik... Va mulțumesc frumos

Vasi groza a scris:

Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt telefon ContSters264642 ContSters264642 AM FOST ACUZAT DE CINEVA CA I- AM FURAT TELEFONUL TELEFONUL . AM FOST CONTROLAT DE JANDARMI SI NU AU GASIT TEL LA MINE IN SCHIMB EU AM AVUT UN APARAT ... (vezi toată discuția)
Furt calificat? micutzul_hotz micutzul_hotz buna ziua. am si eu o problema legata de furt.acum o luna m-am dus intr-un supermarket sa imi cumpar o paleta de tenis de masa. am luat una, m-am dus la casa ... (vezi toată discuția)
"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)