avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR corect
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR corect

Ajutor....
Trebuie sa fac un CM. pentru ,,stivuitorist,, in Cor am gasit codul 833403 ,iar o colega se tot contrazice cu mine ca daca omul are scris pe certificatul de calificare scrie ,,Masinist masini mobile ptr.transporturi paletizate , COR 833401 ,, trebuie sa trecem in CIM asa . Dar certificatul de calificare este de vreo 10 ani emis....
Care este corect?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 23 Iunie 2011
Daca in c.i.m. este prevazuta functia de stivuitorist , atunci codul COR este 833403 ... cu acel certificat de calificare cred ca poate fi angajat ca si stivuitorist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL Ce studii sau calificare trebuie sa aiba o persoana ca sa o pot incadra ca sofer pe un buldoexcavator? Si care este codul COR ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cor vs cnfpa ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Am si eu o nelamurire si in rindurile de mai jos o sa va descriu situatia urmatoare:o persoana urmeaza niste cursuri organizate de CNFPA si obtine o ... (vezi toată discuția)
Functia in carnetul de munca Marioara Maftei Marioara Maftei Daca este angajata o persoana pentru un post de bucatar si nu are aceasta calificare avand altele apropiate, il poti trece pe aceasta functie ( bucatar ) in ... (vezi toată discuția)