avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice respingere oferta financiara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

respingere oferta financiara

Buna ziua!
Am participat la o licitatie deschisa (servicii) cu o oferta financiara care in cadrul devizului nu continea contributiile in vigoare facute de angajator.
In urma solicitarii de clarificari, am modificat coeficientii dar si cheltuielile materiale astfel incat sa nu modific pretul ofertat.
Aflu acum ca ne-a fost respinsa oferta, ca fiind "necorespunzatoare" (probabil neconforma :D) pt ca am fi modificat continului ofertei financiare. De fapt, oferta financiara nu s-a modificat.
De asemenea, ni se mai imputa faptul ca in cadrul cheltuielile materiale nu am luat in calcul niste detalii care nu erau specificate nicaieri in caietul de sarcini.
Pot contesta comunicarea si daca da, in baza caror articole?

Multumesc anticipat.

P.S. Maine cel tarziu trebuie sa depun contestatia.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
creatza_70, utilizator

Alte discuții în legătură

Licitatitie deschisa MOLDOVAN MIRELA MOLDOVAN MIRELA Buna ziua In cadrul unei proceduri de atribuire prin licitatie deschisa, daca la oferta tehnica s-a strecurat o mica greseala si a fost ofertata la un articol ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila poparaluca poparaluca Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In cadrul unei licitatii prin cerere de oferte un operator economic a depus oferta care se ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedurã Andreea_F Andreea_F Bună ziua! Vă solicit nişte sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Firma unde lucrez a participat la o licitaţiei deschisă, pentru atribuirea ... (vezi toată discuția)