avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o mare nelamurire...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o mare nelamurire...

Buna ziua.
Am un baiat in varsata de 14 ani si 8 luni. Problema este urmatoarea: intr-o seara o tiganca , a venit cu un baietel cam de 9-10 ani si l-a bagat in curtea blocului unde locuiesc eu. Acesta injura de mama focului toti copii mai mari din curtea blocului. Baiatul meu l-a apucat de o mana si l-a impins catre iesirea blocului.Mama baiatului de 10 ani statea vis-a-vis de bloc si urmarea scena. A venit si a inceput sa tipe ca face reclamatie la politie pentru ca l-a agresat. Au trecut cam 2 saptamani de la acest incident iar astazi m-am trezit cu sectoristul la usa spunandu-mi ca s-a facut o reclamatie scrisa la Politie. Aceasta femeie nu cred ca are nici certificat medico-legal( nu avea ptr.ce sa i se elibereze) iar martori nici atat , pe cand baiatul meu are martori ca nu i-a facut absolut nimic..
Sunt sigur ca aceasta femeie urmareste obtinerea de foloase materiale !!! Intrebarea mea este urmatoarea : ce i se poate intampla baiatului meu care nu are antecedente si este un copil model la scoala si nu a deranjat niciodata pe nimeni ??
Va multumesc din tot sufletul pentru rabdare si astept un raspuns din partea domnilor avocati ?
Inca o data va multumesc cu respect.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:36, 24 Iunie 2011
Baiatului Dv. nu i-se poate intampla nimic, din p.d.v. juridic pentru ca este minor, Dar sa fie atent, sa nu-l acosteze tiganii si sa-l provoace ca sa-l bata,,,:((
Oamenii din aceasta etnie,sunt extrem de inventivi.Acesta este unul din modurile de a " face rost de bani",dupa cum si dvs.v-ati dat seama.Parerea mea este ca nu are rost sa va faceti griji in ceea ce priveste ( reclamatia ) facuta de femeia respectiva. Incearca sa intimideze,pentru ca dvs. sa-i oferiti o suma de bani.Ar fi incorect fata de dvs.sa-i faceti jocul.
normal ca nu am sa-i dau nici un ban !
va multumesc oricum de sfat.
cu repect, va salut
Nu cred ca vor fi probleme deoarece fapta nu constituie infractiune in modalitatea descrisa de dvs.
Si faptul ca este minor ajuta.
Aveti grija sa nu se foloseasca de martori mincinosi si sa aflati ca in realitate se sustine altceva decat stiti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât de legale sunt relaţiile sexuale şi non-sexuale cu minori/minore? doresc lămuriri legate de art. 220 noul cod penal Virginul Virginul Am citit [b]Art. 220 Noul Cod Penal[/b] plus întrebările altora pe acest forum şi am înteles că poţi face sex LEGAL cu persoane peste 15 ani, atâta timp ... (vezi toată discuția)
Altercatie cu un vecin,soldata cu plagi taiate Razvan41 Razvan41 Buna ziua As vrea sa imi expun si eu cazul meu ,in speranta ca cineva cu conpetenta juridica ,m-a va ajuta.In seara zilei de 10 09,coboram din holul ... (vezi toată discuția)
O cearta ce a degenerat bng bng Buna ziua. I-mi cer scuze daca nu am postat unde trebuia, dar nu stiu daca intra la drept civil sau penal. Vreau sa va povestesc un caz in speranta ca i-mi ... (vezi toată discuția)