avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nivel studii pt operator la masini unelte cu comanda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nivel studii pt operator la masini unelte cu comanda numerica

Buna ziua,

stie cineva daca pentru a incadra o persoana pe functia de Operator la Masini Unelte Semiautomate si Automate este necesara o diploma de operator specifica?
Adica diploma de operator masini unelte semiautomate si automate?

angajatorul spune ca neavand aceasta diploma nu poate schimba functia angajatului.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 24 Iunie 2011
Mi se pare corecta abordarea angajatorului ... trebuie sa existe o calificare in acel domeniu ... calificare care poate fi atestata prin prezentarea unui certificat de calificare profesionala in acel domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncitor calificat cu diploma neautorizata de minister HRjunior HRjunior Buna ziua! O persoana care a participat la un curs de formare profesionala se poate angaja ca muncitor calificat chiar daca diploma obtinuta in urma cursului ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei ocupate cu studii superioare b_mario77 b_mario77 Buna!Ma puteti ajuta intr o problema?Lucrez de cca 1 an si 3 luni la o firma de productie filtre de aer.Am fost angajat anul trecut în ianuarie cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)