avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie de somaj in conditiile date?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie de somaj in conditiile date?

va rog spunetimi si mie ,am lucrat 15 ani in domeniul petrolier,am fost dat in somaj ,si am beneficiat 3 luni de el,pentru ca am fost reangajat de o firma ca sofer pe o bascula. mau angajat pe o perioada nedeterminata dar pe 12 /05/ 2011 au incheiat contractul,cu articolul 55 adica cu acordul partilor eu nesemnind nici un act,mai pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 26 Iunie 2011
mangucristian a scris:

va rog spunetimi si mie ,am lucrat 15 ani in domeniul petrolier,am fost dat in somaj ,si am beneficiat 3 luni de el,pentru ca am fost reangajat de o firma ca sofer pe o bascula. mau angajat pe o perioada nedeterminata dar pe 12 /05/ 2011 au incheiat contractul,cu articolul 55 adica cu acordul partilor eu nesemnind nici un act,mai pot beneficia de somaj?

Cand ati primit decizia de incetarea a c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj! camelia21 camelia21 Buna seara! Ma confrunt si eu cu aceasta pb ca si alti romani!Mi se cere demisia de la servici pe motive care nu tin de mine,ca sa evit certurile si jignirele ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj ? viomitrea viomitrea am lucrat 13 luni la una din cele 3 firme ( societati ) a unei companii, apoi la solicitarea mea (angajatului ) a incetat CIM cu durata determinata inainte ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj daca am vechime 6 luni? Georgeta_Maria Georgeta_Maria Va rog sa ma lamuriti. se poate primi somaj dupa ce imi expira c.m.i. pe perioada de 6 luni??? (vezi toată discuția)