avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat energetic
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat energetic

certificatul energetic e obligatoriu pt cei ce cumpara prin prima casa4? Locuinta trebuie sa fie asigurata ca s-o poti vinde ? Banca cere asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 14:15, 25 Iunie 2011
Incepand cu 01.01.2011 este obligatoriu, altfel nu se poate inregistra tranzactia la notar. Bancile au diferite proceduri, de obicei cand casa este cumparata printr-un credit ipotecar chiar si garantat de stat se cere o asigurare in full a casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic Maiuska Maiuska Buna ziua! Ieri am aflat ca la Programul Prima Casa trebuie sa ai si certificat energetic. Eu sunt cumparatorul. Vanzatorul cand a cumparat apartementul ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic Dafina M Dafina M La un schimb de locuinta e obligatoriu depus si certificatul energetic la notar ?Care este suma pentru care se auditeaza locuinta ? (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului energetic la vanzarea locuintei - obligatoriu? andreea.b100 andreea.b100 Doresc sa vand un apartament si am gasit un client care are aprobat un credit prin \"Prima Casa\". Cei de la banca au spus ca este obligatoriu sa obtin un ... (vezi toată discuția)