avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar invinuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar invinuit

Buna seara !
Dosarul in care figurez in calitate de invinuit va ajunge in fata instantei victima avand un certificat medico-legal de 18 zile ingrijiri medicale. La ce sa ma astept?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 21:39, 7 Iulie 2011
Daca aveti un exemplar dupa actul semnat mergeti cu el sa il vada un avocat.
Da este gresit ca ati mers singur.
Colegul s-a referit la faptul ca daca dvs ati fi ajuns la o intelegere cu partea vatamata in ceea ce priveste cuantumul despagubirii avocatul v-ar fi asigurat, prin gestionarea cauzei, incetarea procesului penal., iar dvs nu ne-ati fi adresat intrebari.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
ContSters170716, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)
Am fost lovit- cum procedez ? Raul2012 Raul2012 Am fost batut de un tigan si ma doare urechea si ochiu mie umflat. Mia dat o palma si un pumn in ochi. Am dat declaratie dimineata ma duc sa fac plangere, ca ... (vezi toată discuția)
ajutor pentru lovituri si alte violente f_bandula f_bandula buna ziua in urma cu ceva timp am fost implicat alaturi du un prieten de al meu intr-o altercatie in care nu am facut decat sa-i despart pe prietenul meu si pe ... (vezi toată discuția)