avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... insusire bun
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

insusire bun

am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la politie si acum sunt buna de plata,600 ron,pt neglijenta lui de a anunta compania respectiva de telefonie pt ca a pierdut cartela .
Cel mai recent răspuns: Dan-Sebastian Chertes , Avocat 23:25, 28 Iunie 2011
Si cum a aflat proprietarul unde este cartela? Exista si prevedere legala de a preda un lucru gasit la politie in maxim 10 zile de la data cand a fost gasit..in caz contrar fapta reprezinta infractiune.
In situatia dvs daca platiti....o veti face datorita faptul ca fiica a accesat apeluri pe o cartela care nu-i apartine...nu puteti invoca propria culpa in apararea dvs.( a fiicei dvs)
Care e intrebarea?
proprietarul a aflat unde este cartela pt ca a cerut un desfasurator la compania de telefoane si a sunat la numerele de telefon respective si asa a depistat cine a dat telefoanele.intrebarea era ce se poate intimpla cu fata?i se va intocmi dosar penal?
eh hai....stati linistita, n-o sa se intample nimic. Era de asteptat sa se afle. Fata trebuia sa fie ceva mai isteata, sa sune pe ascuns daca tot facea traznaia asta.
Nu e nicio infractiune. Fapta nu prezinta pericol social.

Nu cred ca procuratura va dispune urmarirea penala in cazul ficei dvs.


PS: NU mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect.

Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum fac o plangere penala impotriva unei persoane fizice? Nicoleta Alexandru Nicoleta Alexandru Buna ziua Persoana in cauza (o vecina) mi-a furat cartela SIM de Vodafone si a vorbit de pe ea cateva luni de zile. Eu avand doua, o pastram numai pentru ... (vezi toată discuția)
Penalitati la factura telefonica victor51 victor51 Mi-a fost furat telefonul mobil,am anuntat acest lucru pentru a mi se bloca cartela,iar cind am primit alta cartela am intrebat daca mi-a fost folosit ... (vezi toată discuția)
Pierdut sim telefon silviu35 silviu35 AM pierdut un sim de tel de abonament si pina lam cautat nu lam gasit,am anuntat sa mil intrerupa si cel care la gasit a vb in contul meu poate fii tras la ... (vezi toată discuția)