avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PIERDUT SIM TELEFON
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PIERDUT SIM TELEFON

AM pierdut un sim de tel de abonament si pina lam cautat nu lam gasit,am anuntat sa mil intrerupa si cel care la gasit a vb in contul meu poate fii tras la raspundere daca imi vine factura mai mult.EXISTA O LEGE.
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 13:58, 16 Decembrie 2012
Se cunoaste persoana care a gasit sim-ul? Daca nu, cum poate fi trasa la raspundere?
Da, identificarea persoanei poate fi o prima problema.nA doua problema ar fi daca fapta ar fi sau nu infractiune.nAr putea fi vorba de o infractiune da
NU se cunoaste atunci platesc factura in final.
TREBUIE sa cer desfasuratorul de la telefonie tot trebuie sa platesc factura, atunci pot face plingere sa aflu persoana care a vb in contul meu ca mi-am pierdut simul.ATUNCI e vina mea ca nu lam oprit imediat cind nu lam gasit si am stat sa treaca timp cel care a vb poate fii tras la raspundere da sau nu.
Ar trebui sa fii bucuros ca nu ai intrerupt telefonul ca așa îl găsește pe cel care a vorbit.
Dupa desfășurator vei vedea numerele cu care s-a vorbit si aceștia fiind strânsi cu ușa vor spune cu cine au vorbit.
Daca au trecut 10 zile si cel care a găsit telefonul nu l-a inapoiat in aceasta perioada acesta poate fii acuzat de insusirea lucrului si poate fii tras la răspundere penala pentru încălcarea art.216C.p alin.1
Cel mai bine face-ți o plangere la politie si cred ca va fi depistat cel care a vorbit pe telefonul dv.
Dar nu așteptați sa treacă mai mult de 60 zile.

Alte discuții în legătură

Cartela sim pierduta georgescucatalin87 georgescucatalin87 Buna ziua, va ro sa ma ajutati cu o parere si un sfat. Pe scurt am pierdut o cartela Sim de la rds, mi-a venit luna trecuta acasa factura si aveam de platit ... (vezi toată discuția)
Pierdut (furat telefon cu abonament) aordodi aordodi In urma facturii emise pentru telefon, Ieri am aflat ca telefonul mobil pe care il credeam uitat la tara (parinti) a fost defapt furat/pierdut. Faptasul a ... (vezi toată discuția)
Insusire bun mirela draghici mirela draghici am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la ... (vezi toată discuția)