avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... stergerea unui topic care ar putea interesa si alte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari"

aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu din ce motive, mi-a fost sters (desi banuiesc motivatia)
raspunsurile la acest topic ar fi fost interesante de aflat pentru toti utilizatorii care citesc aceasta sectiune, putini dintre cei care frecventeaza acest loc intrind si la sectiunea de "drept civil". astfel am fost privat si de alte opinii ale celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului, orice parere fiind binevenita.
imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu acest topic, insa nu mi s-a parut normala stergerea acelui topic din motivele mai sus mentionate !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:56, 27 Iunie 2011
Interventie moderator
Ati postat doua topicuri cu aceeasi tema, unul in Dreptul muncii si altul aici.
Am considerat ca doreati un raspuns pentru dv., nu ca tema de dezbatere, asa ca pe cel din asociatii l-am sters, considerand ca la Dreptul muncii veti primi raspunsuri mai multe si mai specializate (desi mi-am dat si eu cu parerea acolo pana a observa ca e la alta sectiune decat la a noastra - nu m-as fi bagat la raspuns in Dreptul muncii).
Regulamentul de postare in forum, pe care sunt chemati toti utilizatorii sa-l respecte, nu permite postarea de topicuri cu aceeasi tema ale aceluias utilizator pe mai multe sectiuni.

Daca doriti puteti ruga moderatorii de la Dreptul muncii sa mute topicul de acolo in sectiunea noastra, nu e nicio problema. Nu ascundem temele propuse de utilizatori, numai sa fie regulamentar propuse......
aveti dreptate ... la "drept civil" am primit extrem de multe mesaje in afara de-al dvs ... numai unul. si doua raspunsuri este infinit mai mult decit niciunul (din cauza ca a fost sters topicul) :D
cel mai probabil aici as fi primit mult mai multe raspunsuri si, in mod sigur, ar fi fost un subiect interesant si pentru ceilalti participanti la aceasta sectiune, participanti pe care-i intereseaza acest subiect (asociatii locatari/proprietari) si nu dreptul civil, unde intra cei interesati de acest ultim subiect, in general ... poate doar moderatorii sa urmareasca si acel subiect de drept civil, precum si altele, ca sa poata sterge mesajele
Ati primit raspuns de la unul dintre cei mai buni respondenti pe probleme de Dreptul muncii din forum. Si aici, in mod sigur tot dumnealui v-ar fi raspuns.

Edit later
Topicul dv. se afla in sectiunea noastra, la dispozitia utilizatorilor care vor sa-si dea cu parerea.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere subiect Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Cum pot sterge din forum, un subiect deschis de mine? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)