avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Lamurire stergere subiect forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Lamurire stergere subiect forum

lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 22:43, 16 Martie 2015
In general va lamuriti daca cititi motivul stergerii mesajului care apare fie cand accesati subiectul, fie in josul paginii daca a fost sters un mesaj si nu un topic. Pt lamuriri suplimentare, contactati pe privat moderatorul care l-a sters .
din regulament :
"In privinta masurilor intreprinse, utilizatorii pot cere explicatii moderatorilor numai prin mesaje private."
am inteles ideal ar fi sa vedem cu toti care sunt motivele pentru care se sterg aceste subiecte.
pai vad tot cei care primesc alerta pe mail si ar accesa subiectul.

si daca tot vreti sa vada toata lumea, postez si mesajul dvs care e exact asta



"Admite cererea Creditoarei...imputernicit prin SC ASSET PORTFOLIO SERVICING ROMANIA SRL cu sediu in Bucuresti......formulata cu exexutorul judecatoresc T.R. din Sl.

Irevocabila.

Pronuntata in sedinta publica azi.1.06.2010 "

fara introducere, fara intrebare.., are titlul " solutie 2010"
iar sters a fost cu aceasta recomandare

"continuati discutia inceputa pe tema executarii, altfel e o postare lipsita de sens"

nu stiu, mai sunteti nelamurit ?

poate va ajuta un pic si regulamentul:



3.2. Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sau sa fie unul decent si sa reflecte subiectul abordat. Asadar, te rugam sa ai in vedere ca titluri precum "Am o problema", „Speta” sau „Va rog sa ma ajutati” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, asa incat ar fi de preferat sa iti rezumi solicitarea (de exemplu „Divort si exercitarea autoritatii parintesti”, „Executarea creantei fiscale”, etc). Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbesti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
multumesc pentru explicatii insa era frumos sa ma atentionati inainte despre ce este vorba decat sa stergeti subiectul...se putea rezolva problema.insa depinde de fiecare cm ii este mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac decizie administrativa forum aidu aidu As dori sa stiu cum poate fi contestata decizia stergerii unui mesaj. Sau a unui topic. (vezi toată discuția)
Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)