avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CEC garantie refuz la plata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CEC garantie refuz la plata

Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. La incheierea contractului, firma nu mi-a inapoiat fila CEC, si a folosit-o pentru a garanta datoriile unei terte firme (careia ii furnizasem marfa prin reprezentanta), fara acordul firmei mele (in baza unei minute incheiate intre cele doua firme). Cand cea de-a treia firma nu a onorat platile, datoriile ei au fost trecute pe fila CEC si virate in banca.
Ce risc in acest moment eu ca asociat unic, ce risca firma si ce trebuie facut in continuare?
Cel mai recent răspuns: Ion Dutescu , Consilier juridic 22:41, 8 Septembrie 2008
Riscati sa pierdeti banii . Cine va pus sa dati o fila de CEC in alb , nu v-ati gindit la consecinte ? Acum suportati efectele prostiei dumneavoastra. O sa fiti nevoit sa aduceti bani de acasa sa acoperiti paguba produsa firmei. Capu face , capu trage. #-o :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec garantie HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)
Cec garantie la contract de mandat HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)
Incident de plata raul_analog raul_analog Unul dintre furnizorii mei, caruia la inceputul colaborarii i-am dat o fila cec in alb drept garantie,acest lucru fiind stipulat in contract, a completat cecul ... (vezi toată discuția)