avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolare acoperis la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolare acoperis la bloc

cum pot obliga vecinii sa plateasca pt. izolatia blocului? Am izolat singura de trei ori fara contributia lor dar sunt din nou probleme .Ce fac?
Izolatia blocului este facuta de Asociatia de proprietari pentru ca este proprietate comuna. Cheltuielile de reparatie/izolatie se platesc de fiecare apartament in functie de cota parte infiviza a fiecărui apartament.
Normal ar trebui sa faceti parte dintr-o asociatie.In acea asociatie conducerea,
administratorul (angajatul asociatiei)are atributii clare.Stie cine si care sunt conditiile
in care se repara terasa.Nu aveti presedinte de asociatie?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie etaj 4 elena milos elena milos Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)
Stau la et 4 si nu imi ploua in casa! mimozi mimozi buna ziua! stau la etajul 4 din 4 al unui bloc...vecina de linga mine se tot plinge ca ei ii ploua in casa si sa suportam cu totii cheltuielile reparatiei si ... (vezi toată discuția)
Reparatia terasei blocului IVANOVA IVANOVA Locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje, iar vecinul de la etajul 3, care a cumparat de curand apartamenntul a facut o hartie catre Presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)