avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare teren

Buna ziua,am o nelamurire:
Am negociat cumpararea unui teren ,care trebuie scos de proprietar din circuitul agricol ,pe urma dezmembrat in parcele.etc.
Intrebarea este daca eu eram obligata se platesc vreo taxa din moment ce terenul nu este inca pe numele meu.Va multumesc.Astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 18:09, 28 Iunie 2011
Buna ziua, presupun ca dvs. ati negociat valoarea terenului care va fi vandut in urma dezmebrarii si nu lucrarea de dezmembrare.
Consider ca veti achita pretul terenului si nu lucrarea de dezmebrare.
Daca nu cumva ati convenit altfel.
Am stabilit doar pretul pe metru patrat,nu a fost vorba de alte taxe si mai ales inainte de a semna contractul de vanzare-cumparare.
Daca ati negociat pretul unei parcele care va rezulta din dezmembrarea intregului teren, atunci toate formalitatile premergatoare il privesc pe actualul proprietar, dvs. veti achita onorariul notarului si taxa de intabulare a parcelei pe numele dvs., la perfectarea contractului de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta pentru cunoscatori Salut !!! Situatia este urmatoarea: O cunostinta vrea sa vanda un teren intravilan, scos din circuitul agricol intergral, are dosar la cadastru, este ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren liber, vanzare teren + constructie wwwd wwwd Pentru vanzare - cumparare:  a) terenuri libere de constructii;  b) constructii + teren aferent,     solicit urmatoarele: 1. Impozitul pe venit ... (vezi toată discuția)
Problema juridica urgenta pentru cunoscatori Salut !!! Situatia este urmatoarea: O cunostinta vrea sa vanda un teren intravilan, scos din circuitul agricol intergral, are dosar la cadastru, este ... (vezi toată discuția)