avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... eliberare diploma bac mai devreme
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

eliberare diploma bac mai devreme

am si eu o problema.vreau sa ma inscriu la o facultate in italia si pentru asta imi trebuie declaratia de valoare.eu sunt programata pe 12 iulie la ambasada si pana pe 11 trebuite sa am gata dosarul(diploma de bac.foaie matricola,apostilate legalizate,supralegalizate si traduse)si mie mi s-a spus ca nu mi se poate elibera diploma de bac decat cel mai devreme pe 11 12.tinand cont ca rezultatele se afiseaza pe 3 ce pot face sa imi iau mai repede diploma de bac?
Cel mai recent răspuns: anefi , utilizator 23:48, 30 Iunie 2011
apelati la cei care pot sa v-o emita...:thumbup:
Mergeti direct la directorului liceului si explicatii sitatia, ar trebuii sa poata sa va ajute.

Aflati cand sosesc diplomele (blank) in liceu si batetile la cap pe secretare.
Nu puteti sa fi reprogramata la ambasada?. Zic eu?. Incercati si asta. Graba strica treaba.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
locuri mai sunt decat prin octombrie deci deja e prea tarziu.singura mea sansa e acum:(((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru declaratia de valoare adina vint adina vint a mai depus cineva cerere pentru declaratia de valoare la ambasada italiei(m-ar interesa cat costa) multumesc (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)