avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chirie spatiu firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chirie spatiu firma

Buna ziua,

Firma mea isi desfasoara activitatea intr-un apartament inchiriat de circa 7 ani, am punct de lucru, toate utilitatile pe firma. De cca un an, datorita faptului ca proprietarul a fost plecat din tara, am continuat sa platesc fara sa mai avem contractul reinnoit si vizat la finante.

In acest moment, proprietarul doreste sa ma evacueze din spatiu deoarece am acumulat restante la plata chiriei. Eu doresc sa raman si sa aduc la zi, in urmatoarele luni chiria.

Ma poate forta/ obliga sa parasesc spatiul intr-un timp determinat, daca nu ne intelegem?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:43, 29 Iunie 2011
Da, va poate obliga. Incercati sa va intelegeti, platiti in termen scurt acele datorii si apoi reactualizati si contractul de inchiriere pentru punctul de lucru la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi rau platnici sevinci sevinci Am inchiriat un apartament unei familii fara nici un contract scris,avand doar o intelegere verbala,la inceput totul a fost bine platindu-si datoriile atat la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - mai e valabil? IONELAP IONELAP Am preluat un spatiu comercial, utiliat. Proprietarul are pretentia ca in contractul de inchiriere pe care urmeaza sa-l semnam sa fie inclusa o clauza prin ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a unor chiriasi, dupa expirarea contractului de inchiriere allyjana allyjana Bună ziua. Am nevoie urgenta de consiliere. Persoană în varstă, proprietar al unui apartament în alt oraş decat cel de domiciliu. Vă rog mult , care ... (vezi toată discuția)