Adriana Vasilescu 
	    	Contabil

Adriana Vasilescu 
	    	Contabil	    

rusu apostu camelia 
	    	Utilizator

rusu apostu camelia 
	    	Utilizator	    

Adriana Vasilescu 
	    	Contabil

Adriana Vasilescu 
	    	Contabil	    

rusu apostu camelia 
	    	Utilizator

rusu apostu camelia 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bigbos	                   

am luat un logan in leasing in 2008 de la rci leasing si nu am mai putut plati ratele masina a fost recuperata de rci  leasing  cu rezilierea contractului bun  ... (vezi toată discuția)
	                    bigbos	                   

am luat un logan in leasing in 2008 de la rci leasing si nu am mai putut plati ratele masina a fost recuperata de rci  leasing  cu rezilierea contractului bun  ... (vezi toată discuția)

Daria2012	                   

Buna,
in anul 2010 detineam o masina pe care ulterior am vandut-o unei persoane pe acte,de fapt am facut schimb cu acea masina pe alta masina mai scumpa care ... (vezi toată discuția)
	                    Daria2012	                   

Buna,
in anul 2010 detineam o masina pe care ulterior am vandut-o unei persoane pe acte,de fapt am facut schimb cu acea masina pe alta masina mai scumpa care ... (vezi toată discuția)

mihaita_boosy	                   

La data de 19.09.2007 am acizitionat un  autoturism dacia logan prin SA R.C.I Leasing Romania IFN SA.cu avans 4000ron si plata asigurari ! La data de ... (vezi toată discuția)
	                    mihaita_boosy	                   

La data de 19.09.2007 am acizitionat un  autoturism dacia logan prin SA R.C.I Leasing Romania IFN SA.cu avans 4000ron si plata asigurari ! La data de ... (vezi toată discuția)