Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
banii pe care i-a incasat de la A si B.. i-a depus in firma ?
din ce ziceti dvs, lui A i-a intocmit factura si a incasat c/val acesteia. deci cu A e ok
lui B in schimb, i-a luat bani in plus, bani pe care trebuie sa-i dea lui B inapoi. I-a dat chitanta lui B pt suma primita?
din moment ce a incasat pe acte banii si banii au fost depusi, nu inteleg de ce angajatul a dat declaratie ca datoreaza firmei unde e angajat, 7000 lei. nu e inselaciune fata de clientul B pt ca i-a dat chitanta, nu e delapidare pt ca a depus banii la firma..eu tot nu vad unde e infractiunea..
cu B va rezolva firma.. ori ii returneaza banii ca plata nedatorata, ori se vor compensa cu alte marfuri ( nu stiu cum se procedeaza contabiliceste ).
dupa parerea mea, omul trebuie platit la zi.
Un angajat al unei firme a emis facturi pentru doi clienti ai acesteia, dar de incasat a incasat in felul urmator : de la clientul A factura acestuia, iar de la clientul B factura acestuia+factura de la A.
Clientii nu au descoperit aceasta infractiune.
Directorul firmei l-a pus pe angajat sa dea niste declaratii: una in care sa scrie ca a facut acele facturi...
Directorul firmei l-a pus pe angajat sa dea niste declaratii...si una in care se obliga in termen de 30 zile sa achite suma de 7000 de lei, contravaloarea acelor facturi.
La firma a depus toti banii....
Practic pe B l-a inselat.
Pai cei 7000 lei, dupa parerea celor din firma, acopera suma luata in plus de la clientul B. Dar e o suma mult prea mare.