avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... introducere date in Revisal retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

introducere date in Revisal retroactiv

Buna ziua,revin cu o intrebare legata de revisal si anume:am angajati din 2006 care nu sunt introdusi in revisal,intrebarea mea ar fi daca pot sa ii introduc retroactiv in revisal?si daca trebuie sa ii introduc si pe cei cu contracte suspendate(pt cresterea copilului de ex) Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 11 Septembrie 2012
Se poate face inregistrarea retroactiv, sub riscul sanctionarii in cazul unui eventual control .. termenul de inregistrare este de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care salariu se introduce in revisalul nou? CameliaGulyas CameliaGulyas In Revisalul nou se introduce salariul de la 1 august sau 1 ianuarie? Am introdus pentru toti angajatii salariul avut la 1 ianuarie pentru ca asa mi s-a parut ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Revisal IARCA IZABELA IARCA IZABELA Care este data limita de depunere REVISAL. (vezi toată discuția)