avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Declarare creanta constand in cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Declarare creanta constand in cheltuieli de judecata

In timpul judecarii unui dosar de insolventa/faliment, inainte de inchiderea procedurii, se mai poate declara o creanta provenita dintr-o HJ prin care au fost stabilite cheltuieli de judecata (cheltuieli care trebuiesc platite de firma aflata in procedura insolventei)?
Fiind vb despre cheltuieli de judecata, la distribuirea sumelor aceasta va fi platita cu prioritate?
Fac cererea direct la judecatorul sindic sau la lichidator?
Tx de tb este 120 lei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Amila , utilizator 14:52, 1 Iulie 2011
Părerea mea este că, pentru recuperarea creanţei născută după deschiderea procedurii de insolvenţă, nu mai este necesară înscrierea în tabelul creditorilor, astfel că nu se impune formularea unei cereri de admitere a creanţei şi implicit nu se va plăti taxă de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Recuperarea salariilor Catalinpolitim Catalinpolitim Buna ziua,lucrez la un club de fotbal angajat cu contract normal de muncă. Clubului nu i s-a aprobat planul de reorganizare dar deja si pe anul acesta am5 ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)