avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Unde pot gãsi date despre piața telefoanelor ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Unde pot gãsi date despre piața telefoanelor mobile din România(cota de piațã a producãtoriilor)?

am nevoie de aceste date pentru lucrarea mea de licență,dacă puteți să-mi dați niște indrumări???
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:40, 5 Iulie 2011
Fie contactati producatorii in parte, fie cautati in presa numele autorilor studiilor de piata care apar din cand in cand. Asemenea date nu sunt centralizate de vreo institutie publica, doar retelele de magazine / operatori isi pot transmite datele catre companiile care cerceteaza piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistenta telefonica cstelian cstelian In mod repetitiv ma suna persoane de la aceeasi companie de asigurari. In cursul ultimilor trei discutii am insistat asupra stergerii numarului meu de telefon ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit it-isti CatalinSA CatalinSA Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica, compartiment : centru national. Creez baze de date si centralizez informatii (raportate electronic catre ... (vezi toată discuția)
Încălcarea dreptului de propietate intelectuală Antik Antik Mă confrunt cu următoarea situație Am elaborat și publicat în mod independent mai multe lucrări de specialitate și le-am încărcat pe diferite ... (vezi toată discuția)